Boliviansk lunsj

Forrett: Suppe, med ukjent innhold. Smakte helt greit, og velfylt var iallefall skålen!

Flere av dagene i Bolivia ble tilbrakt i byen El Alto like utenfor La Paz. En av dagene dro jeg sammen med Arild Vik og Jorge Alvarez på en lokal restaurant og spiste lunsj. Her ble en treretter fortært med suppe til forrett, kjøtt, ris og poteter til hovedrett og banan til dessert. Jeg tok på meg spanderbuksene og betalte for alle tre, og vi hadde en stor flaske cola. For min del ble utlegget på hele 20 kroner!

Dette betyr visstnok noe sånt som "Familielunsj i dag". Min spansk er dessverre ikke den beste.

Dette betyr visstnok noe sånt som "Familielunsj i dag". Min spansk er dessverre ikke den beste.

Hovedrett: Stekt kjøtt, ris, stekte poteter og litt grønnsaker. Smakte ganske godt!

Kommentarer

kommentarer

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published.

%d bloggere liker dette: