Det nye, flotte og billige hotellet i København: WakeUp Copenhagen.

Denne uken var jeg på jobb i Danmark og trengte overnatting. På grunn av ombookinger måtte vi booke hotell bare timer før vi skulle ankomme København, og midt på dagen gikk bestilte jeg via hotels.com. Jeg hadde forventet å betale over 1500 kroner for et enkeltrom, og ble svært positivt overrasket over at Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade hadde rom fra 595 kroner for per natt.

Lite, men effektivt bad med dusj!

Jeg booket to rom, ett til meg og ett til min kollega, og vi oppgraderte til et litt større rom til rundt 680 kroner.

Da vi ankom hotellet ble vi svært positivt overrasket. Hotellet er splitter nytt og har et slags smarthotell-konsept. Her er det ikke noe luksus, minibar, gedigen frokost, men enkelt og flott rom med seng, bad og tv. Men hva mer trenger man dersom man kommer om kvelden, og trenger et sted og sove?

For frokost betaler man 60 DKK i resepsjonen.

Absolutt det flotteste tostjerners hotellet jeg har bodd på!

Jeg tenkte at det må være en hake med dette, og det er kanskje beliggenheten. Men det tar  under ti minutter å gå til Tivoli, så det ligger jo veldig sentralt.

Hotellets hjemmeside: www.wakeupcopenhagen.com

Dobbeltseng eller halvannen seng på et enkeltrom kostet litt mer.

Området rett ved resepsjonen.

Kommentarer

kommentarer