Actionfotokurs i Skarpnäck

Noen eksempler på bilder jeg tok under kurset hos Patrik Öhman. Her er det David Krug som viser hva han kan.

Siden det var sportsfotografering som fikk meg inn i yrket har jeg alltid likt å ta bilder av ting som skjer, gjerne fort. For å lære noe nytt fattet jeg interesse for City Studios og Patrik Öhman som tilbyr kurs som omhandler actionfoto, men med bruk av lys. Dette har jeg drevet lite med, så det var spennende.

Derfor dri jeg til skateparken Brotherhood Plaza i Skarpnäck, en bydel helt sør i Stockholm. Der møtte jeg blant annet skaterne Andreas «Appe» Olsson og David Krug. De kunne nok skate bedre enn jeg kunne fotografere. Men ettehvert fikk jeg litt mer teken på det, og det ble noen okei bilder:

Her er en YouTube-video av Appe:

Kommentarer

kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Foto, Sport and tagged , , , , .

2 Kommentarer

  1. Geir 14. september 2010 at 20:25 #

    Syns kanskje du var litt beskjeden i egenomtalen der;-)

  2. Line Nord 4. november 2010 at 19:16 #

    Kjempetøffe bilder! 😀 Ser ut til at du fikk godt utbytte av det kurset der 🙂

Skriv en kommentar

Din epost blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*
*