Bybanen i Bergen from Lars Idar Waage on Vimeo.

Alle fotografer skal ha minst ett eget prosjekt i vår avdeling, og ett av mine har vært Bybanen i Bergen. For noen uker siden tilbrakte jeg noen dager i byen mellom de syv fjell for å se hva de har fått til med bybaneprosjektet og om folk var fornøyde. Plutselig ble denne saken mer aktuell i og med at Arbeiderpartiet plutselig er mot dette i Stavanger.


Alle fotografer skal ha minst ett eget prosjekt i vår avdeling, og ett av mine har vært Bybanen i Bergen. For noen uker siden tilbrakte jeg noen dager i byen mellom de syv fjell for å se hva de har fått til med bybaneprosjektet og om folk var fornøyde. Plutselig ble denne saken mer aktuell i og med at Arbeiderpartiet plutselig er mot dette i Stavanger.

Tre bilder på trykk i dagens Stavanger Aftenblad er skuffende uttelling, jeg må nok finne på noe annet også her. Men jeg har laget to multimediaproduksjoner:

Bybanen i Bergen på tre minutter

Dette mener bergenserne om Bybanen

De to er jeg rimelig godt fornøyd med i det minste.

BT har også brukt denne videoen, og det synes jeg er litt stas, og fra BT.no kan man embedde videoer:

Kommentarer

kommentarer