Sånn ser coveret ut, Airwolf sesong 1 på DVD

Sånn ser coveret ut, Airwolf sesong 1 på DVD

Gammel god årgang, men Airwolf var jo drømmen da vi var små. Nå har Airwolf endelig kommet som DVD-boks!

Husker det godt, et halvdårlig TV3 via en TV Vest-dekoder. I dårlig vær måtte vi ut for å snu antennen flere ganger, og det var ikke alltid vi fikk det inn. Men som regel benket vi oss foran TVen og så på Archangel og Dominic Santini. Sistnevnte, spilt av Ernest Borgnine, var min favoritt. Les mer om Airwolf på Wikipedia.

Hvor mange ganger drømte jeg som liten om å ha et helikopter som Airwolf?

Men ble jeg helikopterpilot? Nei. Lang i fra.

Men nå skal jeg hanke inn Airwolf sesong en på DVD, benke meg foran TVen på ny. Så spørs det om det er like spennende i dag, i det jeg nærmer meg 30.

Sesong 1 hos CDON.com

Kommentarer

kommentarer