Hodet under vannet

Forrige uke var badebukse og dykkermaske viktige ingredienser på en jobb. Da skulle jeg gjøre en Sprek-sak sammen med kollega Kristin. Saken var om svømming som trening og et kurs for voksne og vi var med instruktør Ingrid Møllerop.

Jeg tok med meg vår Ewa Marine-pose til kameraet, men det var langt vanskeligere enn jeg så for meg på forhånd. Måtte bruke manuell fokus, og det er vanskelig å komme dypt nok. Jeg er full av blåmerker på høyrearmen etter å ha presset meg nedover langs en stige.

Men noen bilder ble jo brukbare og Øyvind Berge laget disse flotte sidene og etter å ha sett de andre avisenes løsning så synes jeg vi gjorde absolutt mest og best ut av det.

photocrati gallery

Kommentarer

kommentarer

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published.