Holga med til Eigerøy fyr

Sånn ser den ut, helt ytterst på Eigerøy, foreviget med Holga.

Sånn ser den ut, helt ytterst på Eigerøy, foreviget med Holga.

En stykk lørdagstur til Eigerøy fyr, og en stykk Holga gir slike resultater.

Det lekker jo lys, ikke tar det særlig skarpe bilder, men hva så? Hallo. Digitale kamera kan jeg leke med på jobb.

Og ett av bildene ble jo skikkelig skarpt også!

Kommentarer

kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Foto, Holga and tagged , , , , .

One Comment

  1. Inger Marie Hognestad 5. april 2010 at 14:50 #

    Hei, jeg kom over ditt fantastiske bilde av Eigerøy fyr da jeg googlet etter fyrtårn. Jeg vil gjerne få be om tillatelse til å bruke bildet som illustrasjon i et ikke-kommersielt spill/historie innenfor genren Interactive Fiction (Se http://pr-if.org/about_us.html hvis du lurer…). Spillet/historien er langt fra ferdig designet/utviklet og jeg kan derfor ikke sende noen demo. Hvis du vil vurdere en tillatelse først etter at du har sett sammenhengen det vil bli brukt i, kan jeg ordne noe etterhvert. Du vil bli kreditert i introduksjonen til spillet, som først og fremst vil bli distribuert online. Da dette ikke er et kommersielt prosjekt har jeg ikke anledning til å betale for bruksrettigheter til bildet.

    Hvis du ikke har noe i mot at bildet ditt blir brukt til dette setter jeg pris på en tilbakemelding. (Antar at din browser gjør det mulig for deg å svare til min e-post?).

    mvh
    Inger Marie Hognestad

Skriv en kommentar

Din epost blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*
*