Mye som skjer

Slik ser coveret ut på boken som Sydsvenskans fotoavdeling gir ut nå øyeblikk.

Hadde en fin flyt i bloggingen for litt siden, men nå har det stoppet opp. Først og fremst fordi det har vært travelt de siste ukene både på jobb og hjemme. Bursdager, møter, kurs og så videre.

Anders

I fotoavdelingen har vi startet med ukentlige evalueringsmøter, endelig! Vi har kommet godt i gang og vi bytter på evalueringen. Vi vinner nok en fastere form på dette etterhvert, men jeg synes vi har kommet veldig bra ut av det så langt.

Neste uke kommer Christopher Morris på besøk. Han skal holde workshop og foredrag. Vi er fem fra oss som skal på workshopen som holdes over to dager. Alle deltakerne skal ha et prosjekt ifm med denne workshopen, og det har vært svært inspirerende. Vi har alle valgt veldig forskjellige prosjekter. Selv har jeg valgt dugnad…..så får vi se om jeg får noe ut av det. Et spennende tema, må bare komme skikkelig i gang.

I fjor var Lars Dareberg fra Sydvenskan på besøk hos oss. Der fikk han (litt skryt her av oss) idéen om at hans avdeling skulle gi ut bok. Så nå går boken deres i trykken i disse dager. Boken heter «Ögonblick» og er de beste bildene fra de tre siste årene. Prisen er bare 125 SEK så det er bare å bestille seg et eksemplar.

I slutten av forrige uke var jeg på jakt, og det blir en fin reportasje som kommer i Pluss om ikke lenge. Bilder kommer på bloggen etter at de har stått på trykk der.

Bildene til dette innlegget er fra uttestingen av Hasselblad. Jeg har tatt noen filmer fordi jeg har to prosjekter som skal fullføres med mellomformat….

Kristian

Kommentarer

kommentarer

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published.