Plutselig nytt kamera

Sånn ser det ut, mitt nye Nikon D800.

Jeg har brukt Canon i snart 15 år, og aldri brukt et annet merke på mine kamera. Derfor ble det veldig spesielt da jeg i dag holdt min nye D4 og D800 i hånden for første gang i dag. Zoomringen er «feil» vei, fokusringen «feil» vei, minnekortene «feil» vei…ikke måte på.

Men jeg gleder meg. Tror vi skal bli gode venner etterhvert, må bare bli vant til det. Og nytt kamerautstyr er jo som julaften for oss fotografer.

nikon01.jpgnikon02.jpgnikon03.jpgnikon04.jpg

Kommentarer

kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Foto, Uncategorized and tagged , .

One Comment

  1. Lea 18. august 2012 at 18:18 #

    Flotte bilder!!
    Fornøyd med det nye kameraet?

Skriv en kommentar

Din epost blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*
*