Mine beste sportsbilder?

Viking-Chelsea

Mitt personlige favorittbilde. Ikke på grunn av den tekniske kvaliteten, men på grunn av innholdet. Erik Nevland og Viking slår ut Chelsea av UEFA-cupen.

Jeg har startet arbeidet med å gå gjennom gamle bilder, mest med tanke på å lage noen fotobøker til eget bruk med de beste bildene. I tillegg skal jeg oppgradere hjemmesiden min www.larsidar.no. Men ting tar tid, så jeg får se når det blir….

Siden det var sportsfoto som fikk meg inn i yrket har jeg startet med disse bildene. Jeg har samlet noen av bildene jeg har funnet. De fleste er fotball og ishockey, men noen andre idretter dukker opp innimellom. Noen har jeg tatt med for å finne noe annet enn de to idrettene.

Hvilket bilde mener du er det beste sportsbildet?

Kommentarer

kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Fotball, Foto, Fotojournalistikk, Ishockey, Oilers, Sport, Viking and tagged , , , .

2 Kommentarer

 1. so 27. oktober 2009 at 10:09 #

  Mye bra : D
  01, 03, 08, 11, 13, 17, 18 var de jeg likte best.
  Jeg tror faktisk jeg er enig med deg om beste innholdet med scoringen av Nevland mot Chelsea. Bildet er selvforklarende.

  «Regelbrudd» gjør at jeg spesielt likte Niang scoringen (bilde 03), «reglene» du bryter fungerer og skaper en blikkbevegelse litt frem og tilbake og rundt ; )

 2. Tommy 27. oktober 2009 at 16:16 #

  «Toni Nhleko scorer mot Molde hjemme på Viking stadion. » Er nok min desidert største favoritt av disse bildene. Det gjorde meg nysgjerrig, det gjorde ikke de andre selv om de er bra. Nevland med ryggen til er også et gullbilde! Mye bra her, gleder meg til å se siden ferdig. Jeg må få sortert sportsbildene mine… Har en tb med sportsbilder nå, hehe 😛

Skriv en kommentar

Din epost blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*
*