Nytt år. Ny hverdag. Nye muligheter. Ny avis. Ny nakke?

Et rimelig kaotisk frokostbord første arbeidsdag i 2011. Velkommen til en ny hverdag!

Sånn! Da var ti ukers pappaperm unnagjort, gutten skal i barnehagen og en ny hverdag venter i det nye året. Jeg skal tilbake på jobb, og har ligget våken store deler av natten og planlagt første halvdel av jobbåret.

To større prosjekter har kvernet i hodet mitt i det siste. Et som blir ferdig i vår, et annet som varer hele året. Sistnevnte er nok lettest å gjennomføre, siden det er i Sandnes hovedsakelig. Det første er i England og det gjenstår å se om mine sjefer synes det er et godt, eller godt nok prosjekt. Jeg kan ta kostnadene selv og prøve å selge inn i ettertid, tross alt mener jeg jo det er et bra prosjekt, men da kan jeg sitte igjen med et tap. Så det er nok lite aktuelt.

I går var det innlevering til Årets Bilde, og jeg hadde skuffende få bilder som er gode nok. Det må jeg gjøre noe med i 2011, så nå er det full skjerpings!

I tillegg skal Aftenbladet komme i ny drakt til våren, og jeg er med i Ny Avis-gruppen som leder dette arbeidet. Etter å ha vært på sidelinjen i ti uker skal jeg nå inn og se hva som skjer og det blir møte allerede i dag. I tillegg har jeg siden oktober jobbet hardt for at vår redaksjonelle coach og vår designer skal delta på Dok11 i mars. Jeg er overbevist om at det vil være nyttig for dem og fotojournalistikken i avisen. Så gjenstår det å se om vi får det til……

Men først skal jeg til kiropraktor og fysioterapeut og knekke nakken på plass. Dersom ingen har en nakke til overs dag….

Kommentarer

kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Foto, Fotojournalistikk and tagged .

3 Kommentarer

 1. Trond Thorsen 4. januar 2011 at 11:04 #

  Lykke til med nytt årbeidsår!
  Har vært innom litt hos dere og snikkikket på et par prøvetrykk av den nye avisen. Ser meget pent ut! 🙂

  God bedring med nakken!
  Snakkes.

  Trond

 2. Berit Molumby 4. januar 2011 at 16:47 #

  Heia, kankje du klaga t han så tok bilde av Kvitsøyna så va i avisa og sei at neste gång må han ta det ifrå Ystabø og nord-austøve, så får både Meling, Nordbø, Nordbøhaien og Austiøyna etc. vera med??
  Hilsen ein Austiøynsbu 🙂
  ps. du kunne jo tatt det du??
  pps. Lykke t med nakken…

 3. larsidar 4. januar 2011 at 20:27 #

  Hehe Berit. Problemet e at huså hadde blitt så små og det hadde ikkje vist så godt. Men eg ska sei det te an 😉

Skriv en kommentar

Din epost blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*
*