Nytt år. Ny hverdag. Nye muligheter. Ny avis. Ny nakke?

Et rimelig kaotisk frokostbord første arbeidsdag i 2011. Velkommen til en ny hverdag!

Sånn! Da var ti ukers pappaperm unnagjort, gutten skal i barnehagen og en ny hverdag venter i det nye året. Jeg skal tilbake på jobb, og har ligget våken store deler av natten og planlagt første halvdel av jobbåret.

To større prosjekter har kvernet i hodet mitt i det siste. Et som blir ferdig i vår, et annet som varer hele året. Sistnevnte er nok lettest å gjennomføre, siden det er i Sandnes hovedsakelig. Det første er i England og det gjenstår å se om mine sjefer synes det er et godt, eller godt nok prosjekt. Jeg kan ta kostnadene selv og prøve å selge inn i ettertid, tross alt mener jeg jo det er et bra prosjekt, men da kan jeg sitte igjen med et tap. Så det er nok lite aktuelt.

I går var det innlevering til Årets Bilde, og jeg hadde skuffende få bilder som er gode nok. Det må jeg gjøre noe med i 2011, så nå er det full skjerpings!

I tillegg skal Aftenbladet komme i ny drakt til våren, og jeg er med i Ny Avis-gruppen som leder dette arbeidet. Etter å ha vært på sidelinjen i ti uker skal jeg nå inn og se hva som skjer og det blir møte allerede i dag. I tillegg har jeg siden oktober jobbet hardt for at vår redaksjonelle coach og vår designer skal delta på Dok11 i mars. Jeg er overbevist om at det vil være nyttig for dem og fotojournalistikken i avisen. Så gjenstår det å se om vi får det til……

Men først skal jeg til kiropraktor og fysioterapeut og knekke nakken på plass. Dersom ingen har en nakke til overs dag….

Kommentarer

kommentarer

Comments (3)

Leave a comment

Your email address will not be published.