fisketur
Jeg har vært borte fra bloggen en stund. Og borte fra jobben, ikke minst. Jeg har vært hjemme med min yngste sønn, som snart blir to år og som mandag starter i barnehagen. Går alt fint og vi får unnagjort noe planleggingsdager og sånt, så starter jeg nesten på nytt i Aftenbladet mandag 18. august. Faktisk har jeg vært borte et helt år siden april 2013. Et helt år!

I fjor hadde jeg først permisjon for å ta kurs i grafisk design ved Shillington College. Forhåpentligvis skal jeg komme tilbake til dette i en senere bloggpost. Men i nesten fire måneder bodde jeg (og familien) i Manchester. Dette var en travel, men lærerik tid, og jeg håper jeg kan få brukt mine nye kunnskaper i jobbsammenheng fremover. Fra nyttår har jeg hatt pappapermisjon, ulønnet permisjon, ferie og avspasering. Så nå er det altså tilbake til hverdagen som fotojournalist i Stavanger Aftenblad.

Så nå lover jeg å blogge oftere, og bedre om ting som jeg synes er interessant.

Velkommen tilbake!

Kommentarer

kommentarer