Peggy Sue´s Diner – midt i ørkenen

Inngangen til Peggy Sue´s i Yermo, CA

Inngangen til Peggy Sue´s i Yermo, CA

Skal du kjøre mellom Los Angeles til Las Vegas? Eller kjøre Route 66? Peggy Sue’s 50s Diner i Yermo, CA kan være verdt et lite besøk.

Fra Route 66 er dette en liten avstikker, men ikke lengre enn det er verdt turen. Det er snakk om minutter ekstra. Dessuten er det kort vei til ”spøkelsesbyen” Calico. Denne gamle gruvebyen blir drevet som et slags museum i dag. Dessverre po den stengt da vi kom fordi det hadde vært storm og jordras.

Slik skal en skikkelig Diner se ut!

Slik skal en skikkelig Diner se ut!

Tilbake til Peggy Sue´s, som ligger i byen Yermo. Ikke noen storby akkurat med sine 4200 innbyggere. Men litt mer imponerende er Marine Corps Logistics Base Barstow som du ser fra veien. En gigantisk base som legger beslag på nesten åtte kvadratkilometer land
[flashvideo file=https://www.larsidar.no/video/PeggySues.flv /]

Route 66 gjennom Mojave-ørkenen.

Route 66 gjennom Mojave-ørkenen.

Men så har altså en gammel diner, Peggy Sue’s 50s Diner, som er verdt et besøk. Den er delt i to. En souvenirbutikk som selger ymse produkter, der det meste er retroprodukter. Andre delen er dineren, som selvfølgelig har en bardisk der folk sitter og spiser og servitrisen kommer med kaffe. Men det er veldig god plass og mange bord innover i lokalet.
Vi prøvde oss på clubsandwichen, noe som var et ok valg. Typisk for et slikt sted, med masse mat og godt med usunne varianter. Men smaken var ok+.

En solid porsjon med Club Sandwich og pommes frites.

En solid porsjon med Club Sandwich og pommes frites.

Den største oppturen var likevel desserten, milkshake En «forrektige» milkshake, og hvilke mengder! Ikke nok med at vi fikk et stort glass med shake hver, men i tillegg fikk vi begeret som shaken var mikset i, med restene. Og ”restene”, ja det var nok til et helt glass til!

Dobbelt opp med milkshake

Dobbelt opp med milkshake

Hjemmesiden til Peggy Sue´s

Hjemmesiden til Peggy Sue´s

Andre interessante linker:
Min omtale om Peggy Sues på Tripadvisor.com
Mer om «spøkelsesbyen» Calico
Reisebøker om California
Hotellsøk i nærheten

Siden hotels.com ikke har så fryktelig mange hoteller i nærheten kan det være ok å sjekke moteller i for eksempel Barstow på:
Super 8
Motel 6
Days Inn
HotelsCombined.com
icon

Det er nok mulig å finne billige flybilletter til USA i sommer også, spesielt siden SAS og andre har hatt gode tilbud som denne artikkelen i VG viser til.

Kommentarer

kommentarer

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published.