Takk for det gamle….

Snart er 2011 historie. Et begivenhetsrikt år på mange måter. For min egen del har det blitt lite fotografering i forhold til vanlig på grunn av andre prosjekter. Så får vi se hva 2012 bringer…

Men andre har vært aktive, og jeg vil trekke fram to ting:

Alf Ove Hansen startet for ett år siden med det ambisiøse prosjektet «365 dager«. Enkelt i teorien, langt vanskeligerer i praksis. Men planen var som følger: Å ta et bilde i Stavanger hver eneste dag, året gjennom. I dag gjorde han seg ferdig og det er bare å gratulere. Jeg har fått se litt på bildene og her er det mye bra, selv om det er helheten som er det flotte med prosjektet. Prosjektet blir forhåpentligvis bok på nyåret.

Tommy Ellingsen jobbet for Aftenbladet etter 22. juli og gjorde som vanlig en kjempejobb. Hans bilde av Jens Stoltenberg som klemmer Eskil Pedersen på Sundvollen står for meg som det beste og mest ikoniske bildet som ble tatt de første dagene etter de grusomme hendelsene. Jeg blir ikke sjokkert om dette ender opp som Årets Bilde under prisutdelingen 22. februar.

Har jeg tatt mange gode bilder? Et par kanskje. Jeg får komme sterkere tilbake neste år. Inntil videre:

TAKK FOR DET GAMLE!

Kommentarer

kommentarer

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published.