TiltShiftGen – app til iPhone

Slik ser altså et bilde ut etter at jeg har brukt iPhone-applikasjonen TiltShiftGen.

I forrige uke fikk jeg iPhone, og har siden sittet og lekt meg med telefonen dag og natt, nesten. Det finnes mange morsomme applikasjoner til iPhone og jeg har testet ut noen som har med fotografi å gjøre.
Jeg kom over en som heter TiltShiftGen, som er en tilt/shift-generator. Det ser ut som du har tatt bilder med et tilt/shift-objektiv. Resultatet ble faktisk nokså bra, selv om det er en app som kun er for moro skyld.

Slik ser bildet ut før det gikk gjennom TiltShiftGen.

Slik så bildet ut før det gikk gjennom programmet TiltShiftGen.

Kommentarer

kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Foto and tagged , , , .

Skriv en kommentar

Din epost blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merket *

*
*