Sportsfoto: Håndball-landskamp i Storhallen

Slik så hovedbildet ut, og sidene Aftenbladet. Dette var det beste bildet jeg hadde av Kjetil Strand, men jeg er ikke 100% fornøyd med egen innsats. Faksimile: Stavanger Aftenblad

Slik så hovedbildet ut, og sidene Aftenbladet. Dette var det beste bildet jeg hadde av Kjetil Strand, men jeg er ikke 100% fornøyd med egen innsats. Faksimile: Stavanger Aftenblad

Jeg elsker å fotografere sport, og sportsfoto er noe jeg vanligvis har klart meg ganske bra i. Men når det går lang tid mellom hver gang du dekker en idrett, så forfaller du. Jeg slet virkelig med håndballen på onsdag!

«Håndball er lett å ta bilder av, men vanskelig å ta de virkelig gode bildene», har jeg tøffet meg med tidligere. Men etter gårsdagens kamp så er jeg ikke så sikker i min sak lenger. Oppslagsbildet i dagens Stavanger Aftenblad var det eneste brukbare/gode bildet jeg hadde av Kjetil Strand. Jeg hadde flere bedre bilder, men rent journalistisk så var de ikke så interessante.

Her scorer Håvard Tvedten på et frekt trick-skudd i kampen mot Makedonia. Foto: Lars Idar Waage

Her scorer Håvard Tvedten på et frekt trick-skudd i kampen mot Makedonia. Foto: Lars Idar Waage

Bildet av Håvard Tvedten som er i ferd med å score er min favoritt fra kampen. Et bilde som sannsynligvis hadde blitt brukt langt større dersom Tvedten var lokal, eller om Aftenbladet var en riksavis. Men i går var Strand den opplagte vinklingen.

Så nå har jeg innsett at til neste håndballsesong så må det ikke gå så lang tid mellom hver gang jeg fotograferer håndball. Eller ishockey og fotball for den saks skyld. Man forfaller for raskt, og det tar litt tid for å få det inn i fingrene igjen.

Så høsten får bestå av trening, trening og trening. På sportsfotofronten.

Jeg gleder meg også!

Kommentarer

kommentarer

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published.